0

Oriëntaalse aroma's Als je denkt aan Oosterse landen zoals Egypte, Saudi-Arabië of Turkije komt de warmte van de schitterende zon je al tegemoet. Ook de heerlijke, kruidige geuren zijn niet weg te denken. De gezellige volksdrukte, het lekkere eten, de grote markten, ... het hoort er allemaal bij!

Breng een Oosterse lampen & woonaccessoires touch aan in je interieur

Zou je nu graag zelf deze sfeer in huis halen? Zou je zelf willen genieten van Oosterse gezelligheid? Dit kan je gemakkelijk doen. Breng een Oriëntaalse toets aan in je interieur. Doe het dan met een Oosterse lamp of een Oosters woonaccessoires. Er zijn verschillende lampen die je in oriëntaalse sferen kunnen brengen. Van Oosterse hanglamp tot Oosterse wandlamp. Heb je liever een gezellig tafellampje? Ook dit kan! Kleed je je huis liever aan met een kleurrijke schaal of gezellige kaarsjes? Allemaal geen probleem.

Oosterse geurkaarsen

Oosterse geuren en sferen Marokkaanse Geurkaarsen zorgen niet alleen voor gezelligheid, ze zorgen ook voor een lekkere geur! Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uiteraard geuren, maten en vormen. Je kan het helemaal af maken met een bijpassende kaarsenhouder. Ook zijn er sfeerkaarsen die zorgen voor een gezellige toets. De kaarsen zijn allemaal handgemaakt en de heerlijke geur blijft lang in de ruimte hangen. Het zijn één voor één unieke stukken. Verkies je graag een klassieke kaars of een kaars in de vorm van een tajine, er is voor elke smaak een aanbod.

Oosterse Geurkaarsen

Heerlijk smullen met een Marokkaanse Tajine

Lekker, lekkerder, lekkerst Hou je van lekkere Oosterse maaltijden? Dan kan het beste een tajine aanschaffen. De tajine, is een aardwerken stoofpot die er voor zorgt dat je maaltijd langzaam stoomt en gaart. Tajine is dus een éénpansgerecht met rijst of couscous en typisch voor de Marokkaanse keuken! Je kan tajine op verschillende manieren bereiden. Hou je van kip of liever vegetarisch? Een tajine biedt vele mogelijkheden.

Marokkaanse poefen

Rustig met de beentjes Wie vindt het nu niet gezellig om 's avonds na een lange dag in de zetel te ploffen en zijn benen omhoog te kunnen leggen om even tot rust te komen. Een Marokkaanse poef of een krukje is hier het ideale middel voor! Ook als decoratie is dit heel mooi en stijlvol. Het kan net die speciale touch geven aan je interieur.

Marokkaanse Poef

Geef je keuken een touch met onze Marokkaanse schalen & kommen

Voor elk soort fruit een schaal Warme kleuren en sfeervolle prints zo klinkt het als je denkt aan Oosterse schalen en kommen. Je kan ze effectief gebruiken om fruit in te leggen of als opsmuk voor je woonomgeving. Het brengt zo de sfeer van grote Oosterse markten je woonkamer in!

Oosterse hanglamp, een Oosterse wandlamp of een Oosterse tafellamp?

Lampen als zonnen Ook een lamp is er in ieder formaat. Je kan je lamp perfect kiezen in functie van je interieur. Een Oosterse hanglamp, een Oosterse wandlamp of een Oosterse tafellamp. Voor ieder zijn voorkeur is er wat wils. Elke Oosterse lamp is met de hand gemaakt. Ieder stuk is dus uniek. De Oosterse Lampen zijn verfijnd met kleine tekeningen of figuurtjes die zorgen voor een mysterieuze sfeer. De lampen stralen een soort magie uit die je tot rust doen komen. Elke lamp geeft een warm en gezellig licht zodat sfeer een troef wordt. Ook de lampen zijn in verschillende groottes beschikbaar zodat je kan kiezen wat het best bij jou en je je interieur.

Het is dus helemaal niet moeilijk om een Oosterse sfeer bij je thuis te creëren. Van lampen tot schalen en poefjes of krukken. Het kan allemaal! Elke stuk is prachtig versierd met mooie tekeningen. Hierdoor wordt er een mysterieuze en gezellige sfeer gecreëerd in je woonomgeving.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Je email wordt niet gepubliceerd.