Marokkaanse Hamamschalen en Hammam emmers

Ontspannen in eigen huis met Marokkaanse badkamer accessoires

Ben je op zoek naar ontspanning, dan kan dat natuurlijk op heel veel manieren. Gelukkig kun je ook thuis eenvoudig ontspannen, in je eigen badkamer. Voor de meeste mensen is een warme douche of een heerlijk bad een ideale manier om te ontspannen. Na een drukke werkdag of als afsluiting van de lange wandeling die je hebt gemaakt. Daarbij helpt het als je kunt genieten van een mooie omgeving en luxe verzorgingsproducten. Hammam producten zoals Marokkaanse Hamamschalen en Hammam emmers kunnen voor zo'n exotisch gevoel van luxe zorgen. Voor een mooi schaaltje of een kleine emmer is ook in kleine badkamers wel ruimte te vinden. Zo vinden wij toch de manier om te ontspannen en dat binnen handbereik in je eigen huis.

Asc

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Marokkaanse hammam schaal

Wie ooit in een hammam is geweest, weet hoe belangrijk de rituelen daar zijn voor een gevoel van ontspanning. Je weet dan ook wat een mooie en rustige omgeving daaraan kan bijdragen. Het is de ideale plek om je lichaam en je geest te ontspannen. In een hammam giet je water over jezelf heen. Dit doe je met een Marokkaanse hammam emmer of met Marokkaanse hammam schalen. Door de repeterende handeling en het warme water, is dit een rustgevend ritueel. Je hoeft hiervoor niet persé naar een hammam. Je kunt dit ritueel met hammam schaaltjes ook thuis, in je eigen badkamer, uitvoeren. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een Marokkaanse hamamschaal of emmer.


Decoratieve hamamschalen

Hamamschalen hebben vaak decoratieve patronen, waardoor ze een echte blikvanger zijn. Ze zijn daarom ook uitstekend geschikt als decoratiemateriaal. Zet een hamamschaal met je favoriete badparels of badzout op de hoek van je badkuip. Zo combineer je praktisch gemak met een exotische uitstraling. Ook je wastafel krijgt extra uitstraling door er simpelweg een zilveren hammam schaaltje met wat zeepjes neer te zetten. Of wat dacht je van een schaaltje met wat potpourri in je badkamer of toilet? Hammam accessoires passen in elk interieur, ze zijn zowel in zilver als in koper verkrijgbaar. Kies jij voor een hamamschaal zilver of heb je liever een hamamschaal koper?


Marokkaanse hamam emmer

Ook met Marokkaanse hammam emmers kun je een exotische sfeer oproepen. Ook hierin kun je verzorgingsproducten kwijt. In de wat grotere emmers kun je heel makkelijk enkele opgerolde gastendoekjes of handdoeken bewaren. Houd je van planten in je badkamer, dan kun je een hamam emmer ook als bloempot gebruiken. Gebruik verspreid door het huis emmers als bloempot. Door het gebruik van Marokkaanse Hamamschalen en Hammam emmers op verschillende plekken in je huis, versterk je het gevoel van eenheid in je interieur.


Decoratieve hamamschalen en Hammam emmers buiten de badkamer

Maak creatief gebruik van de zilveren schaaltjes. Gebruik ze om je sieraden of andere kleine voorwerpen in te bewaren. Of wat dacht je van een hammam schaal als fruitschaal? Je kunt de schaaltjes ook prima gebruiken om lekkernijen aan je visite te presenteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bonbons of koekjes bij de koffie of thee gecombineerd met een Marokkaanse theepot. De zilveren of koperen accessoires gaan goed samen met vrijwel elke woonstijl. Dus van welke stijl je ook houdt, Marokkaanse Hamamschalen en Hammam emmers zijn altijd een mooie toevoeging aan je interieur.

To Top