Marokkaanse poef

Marokkaanse poef

Een Marokkaanse poef is niet zo maar een voetenbankje

Een Marokkaanse poef is heerlijk, fijn, gemakkelijk, handzaam, altijd handig, gezellig en zeker origineel. Marokkaanse poefs zijn een prachtige aanwinst voor iedere woning. Rond, rechthoekig of vierkant, er bestaan ontzettend veel verschillende Marokkaanse poefen, dat er altijd wel één te vinden valt die past in een interieur. Of het nu om een Marokkaanse leren poef gaat of een Kelim pouf, vakmanschap en traditie zitten diep verweven met elkaar en resulteren in een prachtig geheel. Van een Marokkaanse poef cognac tot aan een poef met opvallende kleuren, kijk gerust naar het ruime aanbod van onze webwinkel.

Asc

Producten 1-30 van 45

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 45

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Een Arabische poef, Oosterse poef of Marokkaanse Kelim poef voor ieders smaak

Marokkaanse poefs te koop

Een Marokkaanse poef leer of een poef gemaakt van stof kunnen worden voorzien van de meest creatieve designs. De eeuwenoude tradities hebben weefpatronen ontwikkeld die een Kelim poef een meerwaarde voor een woonruimte laat betekenen door alleen al het uiterlijk. Een Marokkaanse poef kopen is niet moeilijk bij het zien van de unieke complexe weefpatronen of de prachtige verwerkingen van leer.


Stoffen of leren poef Marokko, praktische sfeermakers

Vulling Marokkaanse poef, duurzaam en stofvrij

Het is zeer goed mogelijk om bijvoorbeeld een witte Marokkaanse poef traditioneel te vullen met stro of oude kleren of restanten van stof. Maar inmiddels zijn er betere vervangers op de markt en zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk om een poef te vullen met eco eps korrels of met rond schuimrubber, maar geen zorgen wij leveren onze poefs inclusief vulling. Onze vulling is schoon, sterk en duurzaam. Een Marokkaanse poef vullen kan dus met verschillende materialen. Omdat wij het voor jouw makkelijk willen maken ontvang je van ons altijd een poef die al gevuld is.


Marokkaanse poef leder, fraai en sterk

Een Marokkaanse poef gemaakt van leer kan in veel verschillende vormen en kleuren worden geleverd. Een Marokkaanse poef naturel geeft natuurlijk een neutraler effect aan een woonkamer dan een Marokkaanse poef wit of een Marokkaanse poef zwart. Het accentueren van kleurstellingen of het creëren van sterke contrasten kan ook prima met de kleurige opvallende poefs. Een Marokkaanse poef goud geeft op deze manier bijvoorbeeld dynamiek aan een witte ruimte, en samen met een passende Handira erbij ontstaat er dan een harmonieus geheel.


Bruidskleed en Marokkaanse poef

Handira te koop

Het traditionele Marokkaanse bruidskleed is zeker iets wat een verrijking kan zijn voor een interieur. De versieringen van draadjes en knopen en lovertjes maken een Handira tot een zwaar kleed wat bijvoorbeeld prachtig staat op een bed of gedrapeerd over een bank. Maar ook zijn er Handira kussens die een interieur mooier kunnen aankleden. Wederom zit er een stuk traditie in deze producten verweven waarmee je ook een klein stukje mooie geschiedenis in huis haalt.


Lederen Marokkaanse poef en Handira voor iedereen

Een Marokkaanse Handira of een Marokkaanse lederen poef kunnen ieders interieur verrijken. Waar de vierkante of rechthoekige poefs de lijnen van de muren en dus de kamer benadrukken geeft een ronde poef een totaal andere indruk. Spelen met het interieur is belangrijk en zo kunnen de kleuren van een Handira daar zeker bij helpen. Magazines en online interieurafbeeldingen kunnen zeker goede ideeën geven. Een Marokkaanse poef bruin in combinatie met een Handira in zachte kleuren staat prachtig. Een harmonieus en praktisch geheel creëren is het doel. Een Marokkaanse poef stof en vrij van vocht houden zorgt voor een lang leven en het onderhouden van het leer is daarom ook zeker belangrijk. Een poef Marokkaans vind je bij ons in verschillende modellen, kleuren en patronen.

To Top