WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN HEB IK?

Bij ons heb je de keuze uit een aantal verschillende betalingsmogelijkheden. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & natuurlijk andere landen. Met al deze betaalmethoden kun je gegarandeerd veilig betalen. Houd er rekening mee dat bepaalde betaalmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn in bepaalde landen. Hieronder kun je de verschillende betaalmethodes bekijken.

iDEAL:

iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank. iDEAL is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten.


Creditcard:

Mastercard/Visa/Maestro, natuurlijk kun je met jouw creditcard online een bestelling doen. Betalen met je creditcard gebeurt via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


Paypal:

Paypal is een online betaaldienst waarmee je met jouw e-mailadres en een wachtwoord veilig, gemakkelijk en snel online kunt betalen. Je kunt overal betalen met PayPal onderweg, op de bank, vanuit bed, maar ook heel eenvoudig via je mobiele telefoon of tablet.


SOFORT banking:

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat je eenvoudig online kunt betalen. Het voordeel van deze betaalmethode is dat deze met veel Europese banken gekoppeld is.


Bancontact/Mister Cash:

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode die vooral actief is op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.


Overboeking/Vooruitbetalen:

Indien je ervoor kiest om vooruit te betalen of overboeking, ontvang je voor het versturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het IBAN rekeningbedrag en onze bankgegevens. Je bestelling wordt verstuurd zodra je betaling is ontvangen door ons.


Bunq:

Bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kun je via jouw smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen. Veilig, Mooi & Ethisch. Gebouwd als het ware alternatief voor traditioneel bankieren.


Afterpay-Riverty (Achteraf betalen):

AfterPay-Riverty voert het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt na plaatsing van je bestelling een digitaal overzicht per e-mail. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Afterpay-Riverty te voldoen. Ben je al bekend bij AfterPay-Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van € 2500,-.


KBC/CBC:

De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België en is dus onmisbaar voor onze klanten in België. Bij KBC/CBC kunnen klanten de betaling tot maximaal twee maanden uitstellen! Dit is mogelijk tot een bedrag van € 1.250,00. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Veilig en snel betalen, hierdoor creëren wij extra flexibiliteit voor onze klanten.


Webshop-Giftcard:

Webshop-Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Safaary is acceptant van de Webshop-Giftcard. Shop met de giftcard op onze webshop en verricht hiermee simpel & snel jouw aankoop.

To Top