WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN HEB IK?

Bij ons heb je de keuze uit een aantal verschillende betalingsmogelijkheden. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & natuurlijk andere landen. Met al deze betaalmethoden kun je gegarandeerd veilig betalen. Houd er rekening mee dat bepaalde betaalmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn in bepaalde landen. Hieronder kun je de verschillende betaalmethodes bekijken.

iDEAL:

iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank. iDEAL is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten.


Creditcard:

Mastercard/Visa/Maestro, natuurlijk kun je met jouw creditcard online een bestelling doen. Betalen met je creditcard gebeurt via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


Paypal:

Paypal is een online betaaldienst waarmee je met jouw e-mailadres en een wachtwoord veilig, gemakkelijk en snel online kunt betalen. Je kunt overal betalen met PayPal onderweg, op de bank, vanuit bed, maar ook heel eenvoudig via je mobiele telefoon of tablet.


SOFORT Banking:

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat je eenvoudig online kunt betalen. Het voordeel van deze betaalmethode is dat deze met veel Europese banken gekoppeld is.


Bancontact/Mister Cash:

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode die vooral actief is op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.


Overboeking/Vooruitbetalen:

Indien je ervoor kiest om vooruit te betalen of overboeking, ontvang je voor het versturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het IBAN rekeningbedrag en onze bankgegevens. Je bestelling wordt verstuurd zodra je betaling is ontvangen door ons.


Bunq:

Bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de bunq-app kun je via jouw smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen. Veilig, Mooi & Ethisch. Gebouwd als het ware alternatief voor traditioneel bankieren.


Afterpay-Riverty (Achteraf betalen):

AfterPay-Riverty voert het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt na plaatsing van je bestelling een digitaal overzicht per e-mail. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling aan Afterpay-Riverty te voldoen. Ben je al bekend bij AfterPay-Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van € 2500,-.


KBC/CBC:

De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België en is dus onmisbaar voor onze klanten in België. Bij KBC/CBC kunnen klanten de betaling tot maximaal twee maanden uitstellen! Dit is mogelijk tot een bedrag van € 1.250,00. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Veilig en snel betalen, hierdoor creëren wij extra flexibiliteit voor onze klanten.


Webshop-Giftcard:

Webshop-Giftcard is de leukste én meest breed besteedbare online cadeaukaart van Nederland. Safaary is acceptant van de Webshop-Giftcard. Shop met de giftcard op onze webshop en verricht hiermee simpel & snel jouw aankoop.


American Express:

American Express heeft wereldwijd een enorm betaalnetwerk en kaarthouders, waardoor het internationaal actief is. Voor de meeste aankopen zijn betalingen met American Express 240 dagen lang verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Bovendien komt American Express met een Geld-Terug-Garantie.


SEPA Credit Transfer:

SEPA Credit Transfer, ook wel bekend als overboeking of bankoverschrijving, maakt veilig en eenvoudig online betalen mogelijk, zowel nationaal als internationaal. Nu kan geld zonder lange overboekingsperiode veilig worden overgeboekt tussen euro-rekeningen in heel Europa dankzij SEPA Credit Transfer.


V-Pay:

V-Pay, het SEPA debitcard merk van Visa Europe, stelt consumenten in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen in heel Europa.


Nexi:

Nexi is een Visa en MasterCard branded creditcard die volledig werkt volgens de internationale schemes van Visa en MasterCard. Hierdoor heeft Nexi ook alle voordelen van beide brands, met betrekking tot gebruiksgemak, veiligheid en service.


Apple Pay:

Apple Pay is de internationale betaaldienst van Apple, waarmee gebruikers die in het bezit zijn van Apple devices zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook gebruik kunnen maken van deze mobiele betaaldienst. Veilig, snel en gemakkelijk een aankoop doen.


Cartes Bancaires:

Cartes Bancaires maakt zowel credit- als debitcard betalingen mogelijk, en het betaalproces is vergelijkbaar met de overige creditcardbetaalmethoden. Om extra veiligheid te bieden, ondersteunt Cartes Bancaires 3-D Secure.


Giropay:

Giropay is een betaalmiddel voor de Duitse consument, omdat het erg populair is in Duitsland. Het verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument, wat veilig en vertrouwd is. Giropay heeft aansluiting met ruim 80% van de Duitse banken.


EPS (Electronic Payment Standard):

EPS is een populaire betaalmethode die is ontwikkeld door een aantal Oostenrijkse banken. Het biedt een eenvoudig en veilig proces voor online betalingen, en wordt gebruikt door miljoenen gebruikers in Oostenrijk.


Belfius:

Belfius is een van de grootste banken van België. De bank voorziet haar klanten met de Belfius Pay Button van een eigen betaaloplossing. Met de Belfius Pay Button kunnen consumenten die een Belfius-rekening hebben directe betalingen verrichten.


Postepay:

Postepay is een Visa en Mastercard branded prepaidcard die werkt volgens de internationale schemes van deze creditcard merken. Hierdoor heeft Postepay ook alle voordelen van beide brands, met betrekking tot gebruiksgemak, veiligheid en service.


Przelewy24:

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode in Polen, met aansluiting bij 350 banken. Het betaalproces verloopt volledig via de internetbankierenomgeving van de consument, waardoor het veilig en vertrouwd is.

To Top