Marokkaanse bekers & theeglazen

Marokkaanse bekers & theeglazen

Majestueuze Marokkaanse bekers en theeglazen

Het is altijd leuk om een feestje te geven. Gezellig met zijn allen spelletjes doen onder het genot van een hapje of een drankje. Heerlijk! Marokkaanse bekers en theeglazen geven niet alleen een leuk tintje aan je feest, maar zijn ook nog eens ontzettend functioneel. De Marokkaanse glazen kunnen veel hebben en ze hoeven niet continu bijgevuld te worden. Een Marokkaanse aardewerk beker is niet alleen schitterend om te zien, maar heeft dus ook nog een concrete functie. Je kan ook in een keer een hele set Marokkaanse theeglazen kopen, als je erg veel gasten verwacht en je bang bent dat je glazen te kort komt. Ideaal!

Asc

Producten 1-30 van 43

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 43

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Prachtige Marokkaanse bekers en theeglazen

Deze Marokkaanse bekers en theeglazen zorgen ervoor dat je je huis op een vrij fijne manier toch stijlvoller en wat moderner kan maken. Op deze manier kan je subtiel Oosterse elementen aan je huis toevoegen. Erg mooi! Er volgen nu wat voorbeelden van Marokkaans servies die je kan kopen om je glazenaantal uit te breiden. Zo kom je nooit meer bekers en theeglazen te kort!


Magische Marokkaanse theeglazen

Een Marokkaanse theeglas is een echt statussymbool en hoort thuis in ieder Oosters interieur. Je hebt veel soorten theeglazen. Ze komen in allerlei soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld Marokkaanse theeglazen zilver: deze zijn vrij traditioneel en vertegenwoordigen de oude Marokkaanse cultuur. Marokkaanse theeglazen goud zijn wat hipper en moderner, dus mocht je dit voor ogen hebben, dan zijn deze theeglazen echt wat voor jou. Als je graag wat meer vrolijkheid in huis wil halen, dan zijn Marokkaanse theeglazen gekleurd zeker wat voor jou. Een frisse oranje kleur, of juist liever een diep paarse kleur? Het kan allemaal: het assortiment aan theeglazen is ontzettend breed en groot. Er zit voor ieder wat wils bij!


Bewonderenswaardige Marokkaanse bekers

Een Marokkaanse beker is ideaal om koffie in te serveren. Koffie is iets typisch Marokkaans, en speciale koffiemokken kunnen dus echt niet ontbreken in jouw collectie aan Oosterse producten. In een Marokkaanse espresso cup kan je de lekkerste koffie serveren. Deze Marokkaanse espresso beker past dus niet alleen onwijs goed bij een Oosterse interieur, de beker geeft ook nog eens extra smaak aan de koffie. Twee vliegen in een klap! De mooiste bekers uit het assortiment zijn de Marokkaanse beker zwart en de Marokkaanse beker blauw. Deze kleuren zijn het diepst van allemaal en blijven daarom het langst mooi.


Befaamde Beldi mok met gouden touch van Chabi chic

Een Marokkaanse mok is fijn om koude dranken in te serveren. Een lekker vruchtensapje of een verkwikkend glas melk: een Beldi beker houdt deze dranken lekker koel. Dit is een belangrijke eigenschap van een goede beker, gelukkig kan dit type beker dat maar al te goed. Dus, als jij graag wil dat jouw drankjes hun koelte behouden (of wellicht in het geval van thee of koffie, hun warmte behouden), is dit Beldi glas geschikt voor jou! Ook prachtig zijn de bekers van Chabi chic met de telkens terugkerende gouden afwerking!


Magnifieke Marokkaanse theeglazen set of

Je kan ook een volledige theeglazen set kopen, zodat je in een keer meerdere glazen hebt die allemaal perfect bij elkaar passen en dus enorm goed op elkaar zijn afgestemd. Dit kan ontzettend leuk staan in je interieur. Een Chabi chic design is zo gaaf, en is traditioneel maar tegelijkertijd enorm modern. Dit lijkt paradoxaal, maar dat is het niet. De ruitjes en rondjes in het patroon zijn traditioneel, maar de zwarte en witte kleuren innovatief en modern. Je kan zelf kiezen of je Marokkaanse theeglazen met handvat wil of niet. Handvatten zijn handig, zodat je de hete kop niet hoeft vast te houden, maar ook minder traditioneel. Je kan dus zelf bepalen in hoeverre je de Oosterse sfeer doorvoert in je accessoires. Deze vrijheid in Marokkaanse mokken is erg fijn!

En, heb jij ook zo'n zin gekregen om je huis aan te pakken of een leuk feestje te organiseren. Haal nu dit prachtige Marokkaanse servies in huis om jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zo wordt jouw huis een echt pareltje!

To Top