Marokkaans servies

Marokkaans servies, een toevoeging van je interieur

Je kent het wel; je zit met je handen in het haar. Graag zou je jouw interieur een frisse vernieuwing geven, maar je bent totaal inspiratieloos. Dit kan erg vervelend zijn, maar niet getreurd! Een nieuwe trend in woning interieur is het subtiele gebruik van invloeden uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Zo is Marokkaans servies de afgelopen tijd erg populair. Wij zullen je wat tips geven over het gebruik van Oosters servies zoals Marokkaanse borden, Marokkaanse schalen en meer in jouw interieur.

Asc

Producten 1-30 van 304

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 304

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Blijf subtiel en kies een thema en zie de kenmerken van Oosters servies

Bij het inrichten van je interieur is het belangrijk dat je één bepaald thema kiest en hierin dan ook subtiel blijft. Als je kiest voor een Marokkaans thema, dan kan je zodoende bijvoorbeeld gebruik maken van een Marokkaanse fruitschaal, of een Marokkaans servies keuken. Hoe weet je nou zeker dat je Oosters servies te pakken hebt? Marokkaanse kommen, of een Marokkaanse schaal herken je snel aan de prachtige patronen en felle kleuren. Vaak wordt het Marokkaanse servies vergeleken met het Delfts Blauwe servies uit Nederland. Toch zijn de designs en de kleuren van het Marokkaanse bord, Marokkaans theeservies -en keukengerei vaak aanweziger en feller.


Alles voor in de keuken in zwart-wit of in kleur

Vaak is Marokkaans servies blauw. Ook zie je dat Marokkaans servies zwart wit kan zijn. Wil je echt Marokkaans servies kopen, maar twijfel je over de afkomst, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om jouw Oosters servies op te vrolijken, is het handig om te beginnen met het aanschaffen van bijvoorbeeld Marokkaans keukengerei en allerlei toebehoren voor koken en eten. Om makkelijk een verschil aan te brengen in je interieur kan je bijvoorbeeld beginnen met het wegdoen van je oude borden en de prachtige Marokkaanse variant te kopen. Dit kleine detail geeft al een groot verschil en zal snel opvallen bij je gasten. Om deze borden aan te vullen, raden we je aan even te kijken naar een Marokkaans servies set met bijvoorbeeld bestek en bekers. Op die manier ben je direct helemaal compleet!


Begin klein en zoek naar jouw Marokkaans aardewerk als decoratie

Het is altijd handig om niet direct van alles te veranderen. Begin daarom met een paar kleine aanpassingen. Zoek goed voor jezelf uit wat nou precies jouw smaak is en in hoeverre het servies bij jouw karakter en interieur past. Op die manier weet je zeker dat je langzamerhand het perfecte interieur vindt voor jouw smaak. Als afsluiter willen we je nog even een kleine tip geven over het gebruik van Marokkaanse invloeden als decoratie. Als je subtiele veranderingen wilt aanbrengen in jouw servies, is het bijvoorbeeld een idee om aardewerk in je huis te plaatsen als decoratie. Zet bijvoorbeeld een mooie schaal op een kastje, of plaats een felgekleurde kan, of vaas in de hoek van de keuken. Zo kun je leuk spelen met interieur en de verschillende producten.


Vraag advies en zet de stap

Je kunt bij onze webshop altijd gratis advies vragen over het herinrichten van je huis, of het subtiele gebruik van ons servies in jouw woning. Wat wij vooral duidelijk willen maken, is dat je niet bang moet zijn en de stap moet nemen! Je hoeft niet een complete metamorfose te ondergaan. Je kunt jouw interieur al opleuken met een mooie Marokkaanse kom, of een kleine fruitschaal. Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door het prachtige aanbod en de scherpe prijzen!

To Top