Oosterse tafellamp

Oosterse tafellamp

Oosterse lampen, de nieuwe trend in de verlichting

Ben je opzoek naar Marokkaanse tafellampen voor in de gang, een Egyptische lamp in de slaapkamer of een Oosterse vloerlamp voor in de woonkamer? Met Oosterse lampen verander je in één klap de uitstraling van je woning. Voor iedere woning en iedere smaak is wel een passende Filigrain lamp. Deze bijzondere lampen passen in ieder interieur aangezien de lampen niet alleen geschikt zijn voor Oosters ingerichte woningen.

Asc

Producten 1-30 van 171

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 171

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ontspannen, ongedwongen sfeer met een Filigrain lamp in huis

De originele naam is Filigrain, dit staat voor de gaatjes in de lamp. Deze lampen waaronder Oosterse vloerlampen en Arabische vloerlampen komen voornamelijk voor in de kleur zwart, wit, zilver en koper. Hierdoor kun je deze lampen goed combineren met een landelijk interieur.


Waan je in een sprookje met een Oosterse lantaarn

Oosterse lampen worden gemaakt in kleine ateliers door vakmensen. De vakmensen slaan met de hand gaatjes in de lamp. Het effect van het licht dat door deze gaatjes heen schijnt, komt in de buurt van een sprookje. Deze Oosterse vloerlampen mogen in een modern, eigentijds interieur zeker niet ontbreken. De moderne strakke meubels in combinatie met een sierlijke lamp maakt je woning een echte eyecatcher. Deze luxe Arabische lampen zijn al een tijdje populair door de relaxte en gemoedelijke sfeer die ze uitstralen. Combineer de Oosterse tafellampen met een Oosterse vloerlamp als sfeerverlichting in de avond voor een perfecte eenheid. Met een Oosterse lantaarn, is het helemaal af!


Marokkaanse lampen, een lust voor het oog

Deze prachtige lampen waaronder ook Marokkaanse lampen staan bekend om de prachtige lichtval. Deze unieke lampen zijn uitstekend te combineren met een klassiek interieur die over het algemeen veel hout bevat. Een Marokkaanse lantaarn is aan- en uitgeschakeld echt een accessoire voor je woning. Bij je bureau of naast het bed kun je gebruik maken van Marokkaanse tafellampen. Een Marokkaanse lantaarn heeft nog steeds de sierlijke vormen, maar neemt minder ruimte in. Een Marokkaanse lantaarn dient uitstekend om het pad in de tuin te verlichten.


Mystieke Arabische lampen voor in huis

Oosterse tafellampen zoals een Arabische tafellamp kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, zo is het handig als bedlamp, bureaulamp, extra sfeer en extra licht. Een Arabische tafellamp is uniek, geen enkele lamp is identiek. Daarnaast zijn de lampen sfeervol, maar toch functioneel. Wanneer de lamp is ingeschakeld, ontstaat er in de ruimte een bijzonder lichtspel. Heb je een woning met een laag plafond? Dan kunnen Arabische vloerlampen een oplossing zijn. Arabische vloerlampen zijn ideaal wanneer je regelmatig een andere hoek van de kamer wilt verlichten.


Warme sferen met een exotische Egyptische tafellamp

Een Egyptische tafellamp laat je genieten van de warme sferen die deze lamp uitstraalt. Egyptische tafellampen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Een Egyptische lamp geeft extra licht tijdens het lezen of andere werkzaamheden waarbij de ogen zich moeten inspannen. Een zilveren Egyptische lamp past perfect in een industrieel interieur met andere metalen.

To Top