Marokkaanse Pom-pom Dekens

Prachtige decoratieve Marokkaanse dekens en plaids

Jouw eigen fijne huisje daar mag geen Marokkaanse deken of plaid ontbreken en voor veel mensen een veilige haven. De plek waar ze zich even kunnen terugtrekken van het hectische dagelijkse leven. Volgens diverse bronnen brengen we steeds meer tijd door in onze eigen woning. Het is daarom van essentieel belang dat we onze woning afstemmen op onze eigen wensen, zodat je woning persoonlijk wordt en echt jouw eigen karakter kan weerspiegelen. Er zijn veel manieren waarop dit unieke karakter kan worden gecreëerd. Een populaire manier is door het toevoegen van Marokkaanse decoratieve elementen, zoals Marokkaanse dekens, Marokkaanse kussens of planten.

Asc

Producten 1-30 van 33

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 33

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

De mooiste Marokkaanse dekens

Een welbekende manier waarop je je huis persoonlijker kan maken is door het toevoegen van diverse Marokkaanse kussentjes of dekens. Tegenwoordig is het ontzettend hip om andere culturen in huis te halen door middel van dit soort decoratieve producten. Het is dan ook ontzettend leuk om jouw huis een Oosterse sfeer te geven. Zo is je huis toch wat minder standaard dan de meeste huizen! Er zijn verschillende types en categorieën waarin deze dekens kunnen worden ingedeeld. Er zullen hier diverse voorbeelden worden behandeld zodat je wat inspiratie kan opdoen voor jouw eigen woning.


Een speelse Marokkaanse pompom deken

Een pompom deken is helemaal on trend. Dit is een type deken die goed past in een huishouden waar het bruisend of wervelend is. De Marokkaanse pom pom deken representeert gezelligheid en speelsheid. De deken kenmerkt zich door verschillende bolletjes of kwastjes die aan de hoeken van de deken zijn vastgemaakt. Dit zorgt voor een hoog duizend-en-een-nacht gehalte, erg gaaf! Zo'n pom pom deken kan in verschillende kleuren worden aangeschaft: een Marokkaanse pompom deken wit is bijvoorbeeld erg populair, maar wat denk je van een vrolijke, frisse oranje deken? Deze kleur staat voor optimisme en positiviteit. Mis je dit in je woning? Dan is het zeker raadzaam om een pom pom deken in het oranje te kopen om jouw woning net een wat frissere uitstraling te geven!


De dekens worden tevens gemaakt van diverse materialen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Marokkaanse deken met pompons van een soort fleecestof. Dit is fijn voor de wat koudere dagen. Een andere optie is een Marokkaanse pompom deken katoen. Deze deken is iets minder zacht dan die van fleece, maar wel dunner. Dit is voor warme zomerdagen zeer geschikt! Of wat dacht van een pompom deken wol? Zo'n pompom deken Marokkaans is erg leuk voor de winter. Zo kan je je woning ook nog eens verschillend aankleden per seizoen! Zo ziet je huis er het hele jaar door nooit hetzelfde uit. Dat zou namelijk best saai zijn!


Marokkaanse pompom sprei

Dit type deken komt niet alleen als deken, maar is ook als Marokkaans bedsprei. Een sprei met pompoenen is helemaal van nu en veel mensen vinden het leuk om ook hun bed een speciale look te geven. Het is leuk om voor een Oosterse sfeer te kiezen door deze pompom sprei op je bed te leggen. Op deze manier kan je de Marokkaanse sfeer om meerdere manieren laten terugkomen.


Marokkaanse bedsprei

Er zijn ook andere Marokkaanse bedspreien die een warme look aan je huis kunnen geven. Een Marokkaanse sprei zorgt ervoor dat ook de slaapkamer (naast de woonkamer) zich in Oosterse sferen bevindt. Wat is er leuker dan een prachtige Berber deken met een Oosterse bedsprei te combineren? Zo krijgt je huis een Oosterse sfeer, maar niet enkel uit dezelfde cultuur: je hebt dan Marokkaanse en Berberse decoraties die samen ervoor zorgen dat de Oosterse sfeer er komt.


Pompom plaid

Een Marokkaanse pompom deken plaid is een ideaal product om je ietwat saai bank op te fleuren. Door dit plaid erover heen te spannen, kan je van je saaie bank een spannend iets maken. Daarnaast is het een fijne en voordelige manier om je huis te decoreren: je hoeft niet elke keer een nieuwe bank te kopen, je legt er gewoon een nieuw plaid overheen en klaar is kees! Een Marokkaanse plaid met pompons, of toch een plaid met streepjes? Alles is mogelijk! Heb je ook al zo'n zin gekregen om je huis onder te dompelen in een Oosters tintje? Bekijk dan nu een Marokkaanse deken en haal het Midden-Oosten gevoel in huis!

To Top