Marokkaanse vloerkleden

Magische Marokkaanse Vloerkleden

Een Marokkaanse vloerkleed zie je de laatste jaren steeds vaker terug in het interieur. Veel mensen spenderen veel tijd in hun huis. Het is daarom van belang dat je, je op je gemak voelt in je huis. De meeste mensen proberen een knusse sfeer te creëren door hun woning op verschillende manieren te decoreren. Ze kopen bijvoorbeeld gezellige kussens of vrolijke kleedjes om hun huis wat persoonlijker te maken. Een erg originele manier om je woning wat pittiger te maken is door het toevoegen van Oosterse woonaccessoires. Dit kan aan de hand van een authentiek Marokkaanse vloerkleed! Deze prachtige vloerkleden geven een mysterieus tintje aan je huis en tillen jouw interieur naar een nog hoger niveau.

Asc

Producten 1-30 van 49

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 49

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Waarom een Marokkaanse Vloerkleed aanschaffen?

Een Marokkaanse vloerkleed is een ware must-have voor een stijlvol interieur. Zo'n vloerkleed zorgt dat een vrij standaard huis kan worden omgetoverd in een trendy huis met een moderne twist. De meeste Marokkaanse vloerkleden zijn bovendien handgeweven en zijn intens gedetailleerd en van uitermate hoogstaande kwaliteit. Een uniek cadeau, zo'n mooi Marokkaans kleed! Onze webshop heeft een erg breed assortiment aan Marokkaanse vloerkleden.


Soorten Marokkaans Vloerkleden

Een Marokkaans vloerkleed komt in allerlei verschillende soorten en maten. We zullen een aantal verschillende soorten Marokkaanse vloerkleden behandelen en uitleggen bij wat voor soort interieur ze passen en op wat voor manier ze gestijld dienen worden.Een Marokkaanse Berber tapijt is het ultieme product om je woning op te fleuren. Een Berber vloerkleed zorgt voor een onwijs fijne sfeer in huis en bovendien geeft het karakter aan je huis.


Een Berber tapijt is daarom een essentieel onderdeel van jouw interieur. Marokkaanse Berber Tapijten & vintage Berber tapijt komen in verschillende typen. Deze tapijten worden bovendien geweven door verschillende Berberstammen. Elke stam heeft zijn eigen formaat vloerkleed en unieke patroon. Wat denk je bijvoorbeeld van een Berber vloerkleed 200x300 centimeter? Als dit te klein voor je is, kan je ook kiezen voor een Berber vloerkleed 300x400 centimeter. Een ander pronkstuk is het Marokkaanse Berber Tapijt Boucharwit, bestaande uit een unieke combinatie van prachtige kleuren voor een zomers gevoel. Marokkaanse Berber vloerkleden zijn er in overvloed in onze webshop. Je zal dus zeker een Marokkaanse vloerkleed Berber vinden dat aan al jouw eisen en wensen voldoet!


Hoogwaardige Marokkaanse Handira

Marokkaanse invloeden in je interieur zijn helemaal van nu. Een van de meest populaire Marokkaanse kleden is een Handira kleed. Dit kleed heeft een effen kleur en komt vaak in het wit. Daarnaast zitten er meestal klosjes of kwastjes aan het kleed, voor een echt authentiek en cultureel gevoel. Het Handira vloerkleed is tevens erg gedetailleerd en speciaal mooi afgewerkt. Het Handira patroontype doet zich niet alleen voor als vloerkleed, er bestaat ook een Marokkaanse Handira bedsprei. Een rustige bedsprei zorgt bovendien voor een fijne nachtrust. Verder kan je zo al je verschillende interieur onderdelen op elkaar afstemmen. Te leuk!


Opzienbarend Oosterse Vloerkleed

Een duizend-en-een-nachten sfeer, dat krijg je als je een Oosters vloerkleed in huis haalt. Zo'n oosters vloerkleed creëert een mystieke sfeer in huis en zorgt voor een origineel plaatje. De meeste huizen zijn enorm standaard qua inrichting, maar als je een Oosters vloerkleed aanschaft, kan je dit probleem vermijden. Deze Oosterse look is favoriet bij veel mensen, en dat is natuurlijk niet voor niets! Een Marokkaanse Vloerkleed Beni Ouarain is bijvoorbeeld een echte showstopper. Het geometrische design van dit kleed zorgt voor een moderne finish.


Meesterlijke Marokkaanse Vloerkleed Kelim

Een specifiek en speciaal type vloerkleed is het type Kelim. Dit kleed wordt gekenmerkt door een prachtig ruitjespatroon met donkere kleuren, zoals Bordeaux rood of aubergine paars. Deze kleden zorgen voor een schitterende inrichting. Het patroon is erg gedetailleerd en bijzonder. Alle onderdelen van het patroon zijn op elkaar afgestemd en staan met elkaar in connectie. Een Marokkaans vloerkleed wit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een wat subtielere Oosterse look. Als je toch voor een wat heftigere Oosterse finish wilt gaan, kan je beter voor een wat fellere kleur kiezen, zoals kobaltblauw of okergeel. Heb je al inspiratie op kunnen doen voor een Marokkaans magnifiek vloerkleed? Bekijk dan onze webshop voor de mooiste Marokkaanse woonaccessoires.

To Top