Marokkaanse asbakken

Marokkaanse asbakken

Stijlvolle en luxe Marokkaanse asbak

Ontvang je regelmatig vrienden over de vloer, waardoor je maar al te graag een Marokkaanse asbak klaar hebt staan voor een aantal vrienden uit je groep? Geef een speelse twist aan het design door een stijlvolle en luxe Marokkaanse asbak in huis te halen. De asbakken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, zijn eenvoudig schoon te maken en hebben een erg tijdloos karakter. Dit betekent dat een Marokkaanse asbak er over tientallen jaren nog steeds even goed uit kan zien bij jou in het interieur. Dankzij een onwijs breed scala aan kleuren is er ook voor jouw smaak en voor de stijl van je woning een geschikt design te vinden.

Asc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Ontdek de verschillende kleuren van de Oosterse asbak

Wist je dat een Marokkaanse asbak vandaag de dag te bestellen is in een erg breed scala aan kleuren? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een Marokkaanse asbak wit, een Marokkaanse asbak zwart of ga juist voor een Marokkaanse asbak naturel. De meeste modellen zijn met de hand beschilderd, zodat je altijd zeker weet dat je een uniek design in huis haalt dat zeker gezien mag worden in de woonkamer, in de keuken of in de eetkamer. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur uit? Naast dat de asbak erg geschikt is voor sigaretten, kun je ook het as van een sigaar kwijt in de asbak.


Herken Marokkaanse asbakken aan het opvallende kleurgebruik en speelse patronen

Je herkent het aardewerk direct aan het opvallende kleurgebruik en het toepassen van speelse patronen over de volledige lengte en over de volledige breedte. In veel gevallen wordt er ook nog eens gebruik gemaakt van opvallende en contrasterende kleuren, zodat het design extra goed op kan vallen bij jou in het interieur. Je weet daarnaast ook altijd zeker dat vervelende geurtjes niet langer meer door het huis kunnen gaan zweven en dat de ruimte hierdoor het hele jaar door en de hele dag door lekker fris blijft. In veel gevallen heeft een Marokkaanse asbak metaal een deksel, pot of beide van metaal. De bovenkant kan in een mum van tijd van de asbak gehaald worden. Hierdoor valt de as zonder moeite naar beneden voor een schoon geheel.


Waar in huis zet jij de aardewerk asbak neer?

Waar in huis zet jij een asbak dat gemaakt is van aardewerk neer? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de asbak op een salontafel of een eetkamertafel te zetten, maar een asbak in dit design kan ook nog eens perfect dienen als decoratie in de ruimte. Kies je voor een Marokkaanse asbak groot, dan weet je zeker dat het model ongetwijfeld een echte eyecatcher bij jou in de ruimte gaat zijn. Ieder model heeft een unieke uitstraling en zorgt hierdoor voor een authentieke uitstraling in de ruimte.


Met gemak een Marokkaanse asbak online te bestellen

Een Marokkaanse asbak kopen gaat eenvoudig en snel. Zoek je favoriete design en betaal veilig en eenvoudig af. Vervolgens kun je de asbak die gemaakt is van Marokkaans aardewerk erg snel in huis verwachten. Je herkent de asbakken aan de karakteristieke berber vorm en de asbakken zijn altijd voorzien van een traditionele berberpatronen en warme kleuren.


To Top