Marokkaanse borden

De schoonheid van Marokkaanse borden

Marokkaanse borden zijn een waardevolle toevoeging in je keuken. Ze zijn een praktische aanvulling op je serviesgoed. Maar naast praktisch, zijn Marokkaanse borden of schalen ook heel sfeervol. Ze zijn in alle soorten kleuren en prints te vinden. Door de juiste combinaties te vinden, maak je van jouw keuken een échte blikvanger. Marokkaanse borden zijn handgemaakt en zijn er in verschillende soorten en maten. Grote dinerborden, kleinere ontbijtbordjes, diepe soepborden, side plate borden (voor bijgerechten), onderborden (ter decoratie) en gebaksborden ofwel dessertborden vormen samen een breed assortiment.

Asc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Pronken met een Marokkaanse bord

Voor elke gelegenheid is er wel een passend bord. Je kunt een heel Marokkaanse borden set kiezen dat op elkaar afgestemd is, voor een harmonieus geheel. Stel je voor dat je een etentje geeft, dan kan je gebruik maken van al dat moois dat je bezit. Je plaatst een Marokkaanse bord groot als sierbord onderaan, met daarop een bord voor je hoofdgerecht. Bovenaan pronkt dan één van je Marokkaanse schalen voor het voorgerecht, die bijvoorbeeld bestaat uit harira, een heerlijke, zelfgemaakte, rijk gevulde Marokkaanse soep. Naast deze prachtige opstelling staan wat Marokkaanse salade borden waarop diverse salades pronken, zoals een couscoussalade en een tomatensalade. Sluit je ogen en denk aan al dat moois, je zult zien dat je binnen afzienbare tijd een beeld hebt bij het servies en de kleur die jij kiezen zou. Houd dat beeld vast, daar komen we straks op terug.


Marokkaanse bord als wanddecoratie

Met Marokkaanse schaaltjes en grotere borden maak je je servies nog completer. Ook borden zijn naast dat ze prachtig zijn, praktisch in te zetten. Denk aan een Marokkaanse fruitbord, Marokkaanse serveerbord of kleine bordjes voor bijgerechten. Ook leuk is om een grote Marokkaanse bord op te hangen als wanddecoratie. De keuze is in ieder geval groot als het gaat om borden, zowel in kleuren of de verschillende patronen.


Marokkaans servies

Marokkaanse serviesgoed is kleurrijk, oogt luxe, is stijlvol en kan een echte sfeermaker in jouw huis zijn! Of je het nu gebruikt of opgeborgen hebt, het is echt een blikvanger. Hoe fantastisch zou het zijn als jouw servies in een prachtige, glazen servieskast zou staan te pronken, wachtend om gebruikt te worden? Dan is het nog leuker om met zorg je serviesgoed te kiezen. Het vormt namelijk een wezenlijk deel van je inrichting, en is naast praktisch ook een geweldig accessoire! Kies je voor Marokkaans servies groen of ga je voor een set in de kleur blauw, zoals een Marokkaanse schaal blauw en Marokkaanse bord blauw, aangevuld met blauw serviesgoed. Naar eigen keuze kan je kiezen voor effen of voor gecombineerde printjes. Houd jij meer van strak? Dan kan je kiezen voor Marokkaanse bord zwart wit of Marokkaanse bord wit, gecombineerd met Marokkaanse schaal zwart. Zo kan je zelf bepalen hoeveel kleuren jij prettig vindt.


Chabi chic geeft Marokkaans aardewerk een touch!

Het wat modernere Marokkaanse aardewerk is van Chabi chic. De kenmerkende goud touch van Chabi chic geeft je servies net dat extra chique karakter. Het keramiek dat rechtstreeks uit Marokko komt is met de hand gemaakt. Of je nu een Marokkaanse bord groot of klein zoekt, in één kleur of meerdere kleuren, patronen of effen, het wordt gemaakt. Veel mensen hebben helemaal niet door dat ze prachtig Marokkaans serviesgoed in huis hebben. We vinden het er mooi uit zien en kopen het, maar hoe bijzonder en leuk is het dat er zoveel culturen gebruik maken van elkaars producten? Er is op onze webshop heel veel prachtig handgemaakte Oosters aardewerk te vinden. Ben jij klaar voor dat kleurrijke, stijlvolle en exclusieve servies?

To Top