Oosterse wand & muurdecoratie

Oosterse muurdecoratie

Een van de redenen waarom wij ervoor kiezen om een vakantiereis te maken naar het oosten is beslist om de levensstijl te proeven en de woonsferen, dicht bij de natuur in landen als bijvoorbeeld Indonesië en Marokko, waar ramen altijd openstaan en het verschil tussen binnen en buiten nauwelijks merkbaar is. Materialen en vormen uit de natuur, die vaak op de hand worden verwerkt tot gestileerde geometrische patronen. Symmetrie brengt rust en evenwicht en de aardekleuren, gecombineerd met primaire kleuraccenten vormen steeds een verassend geheel. Marokkaanse muurdecoratie zoals een Marokkaanse wandpaneel kunnen zorgen voor een sfeervol woongevoel.

Asc

Producten 1-30 van 82

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 82

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Genieten van authentieke oosterse wanddecoratie

Al eeuwen geleden trokken koopmannen naar ver gelegen gebieden in het oosten. Vanaf het midden van de vorige eeuw, toen reizen voor steeds groter publiek betaalbaarder werd, was de keus van de reisbestemming snel gemaakt. Als de portemonnee het maar even toeliet, koos je voor minimaal één keer in je leven voor een reisje naar een bestemming in het oosten. Toch hoef je niet meer zo’n verre reis te kiezen om te kunnen genieten van een authentiek oosterse woonsfeer! Die haal je gewoon in je eigen huis! Binnen het assortiment van onze webshop zijn er voldoende artikelen die dat mogelijk maken. Wij beloven je een totale transformatie met onze oosterse muurdecoratie zoals wand- en raampanelen, raffia wandhangers, wandspiegel raffia, een raffia waaier, een schelpenketting, dierenkoppen van riet of een dierenkop van zeegras.


Subtiele accenten door een wandpaneel oosters

Onze woonstijlen zijn sinds de 20ste eeuw beïnvloed geworden door het vele reizen. Reizigers willen niet alleen op de bestemming genieten van de bijzonderheden uit andere culturen, maar nemen die invloeden ook mee en verwelkomen die in hun woonkamer. In de jaren 60 beleefden velen de hippie cultuur als een periode waarin oosterse invloeden explosief hun intrede deden onder aanhangers van het ‘Back to Nature’ gedachtegoed. De hippie cultuur is in de 21ste eeuw terug maar dan nu bekend als de zogenaamde ‘boho style’. In de wooninrichting spreekt men van de ‘bohemien’ woonstijl. Kenmerken zijn dan de naturel kleuren, zoals oker, geel magenta roze met prints van planten die je ook in felle kleuren en verschillende prints met elkaar kan combineren.


Het symbool van een wandhanger raffia

Een natuurlijke uitstraling in je woonomgeving past niet alleen in de typische bohemien woonstijl. Oosterse muurdecoratie zoals een oosterse wandpaneel, een houten raampaneel zijn bij ons verkrijgbaar en passen zeker ook in andere woonstijlen. Met een wandhanger vervaardigd van natuurlijk materiaal als raffia zit je ook in de botanische woonstijl, waarin groen en plantstructuren een overheersende rol spelen. Ook in de landelijke woonstijl, geïnspireerd op buitenleven en invloeden uit het platteland, past zo’n typische wandhanger. Maar ook een schelpen wanddecoratie, of een veren wanddecoratie eventueel in combinatie met een wandklok. Daarom zijn wij trots op de vele producten uit onze webshop die helpen een eigen woonsfeer te creëren. Combineer bijvoorbeeld een grote wandklok met een wandhanger van schelpen.


Vormgeving vanuit het centrum in de Balische wanddecoratie

Je kiest toch altijd je voor je eigen stijl, omdat je je altijd thuis wil voelen. Daarom vragen wij ook speciale aandacht voor de Bali wanddecoratie, waarin steeds net als in veel van onze Marokkaanse wanddecoratie, in vertrouwelijke cirkels de vormgeving vanuit het centrum wordt bepaald. Een sterke oosterse traditie voor rust en evenwicht. Bekijk ons artikelen en maak gewoon een keuze uit ons uitgebreide unieke assortiment waarin we, naast bovengenoemde producten ook nog de uit de hippie tijd zo populaire macramé muurhanger, muurhanger raffia of een muurhanger van riet, op voorraad hebben en waar de juju hat en raffia hanger niet mogen ontbreken.

To Top