Marokkaanse dienbladen

Marokkaanse dienbladen voor sfeervol theedrinken

Ben je die gewone dienbladen eigenlijk wel zat? Zoek je iets bijzonders om je thee of koffie te serveren? Dat is eenvoudig te realiseren met een Arabisch dienblad. Dat is een prachtig zilveren dienblad zijn, rond en op pootjes. Jouw Arabische dienblad is iets heel anders dan wat je gewend was. Thee- of koffiedrinken wordt met zo'n dienblad een heel aangenaam gebeuren, met mooie spullen en voldoende rust om te genieten van je drankje en van je gezelschap.

Asc

Producten 1-30 van 37

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
  1. Dienblad Zilver Ø 43cm
    Speciale prijs € 29,99 Normale prijs € 44,99
    Dienblad Zilver Ø 43cm
Asc

Producten 1-30 van 37

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Op een zilveren dienblad

Men zegt weleens dat iemand iets 'op een zilveren presenteerblaadje krijgt aangereikt' en daarmee bedoelt men dat het die persoon wel heel gemakkelijk wordt gemaakt. Daar blijkt wel uit dat het heel aangenaam moet zijn om iets van een zilveren dienblad af te mogen nemen. Presenteer daarom je vrienden en familie op iets lekkers (Marokkaanse hapjes!) te eten of te drinken van zo'n blad. Wat je ook serveert, het mooie blad zal de beleving extra glans geven.


Alle maten zilverkleurige dienbladen?

Het handige van de Marokkaanse dienbladen is dat ze in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Zo heb je altijd het juiste formaat voor handen. Je Oosterse dienblad is geschikt voor kleine glaasjes thee of voor andere drankjes, zoals koffie. Leuk om met Marokkaanse theepotten en theekopjes te gebruiken. Omdat het blad op pootjes staat ziet het er extra elegant uit. Een dienblad op poten is echt een aanwinst voor je kamer.


Gebruik je Oosterse dienblad elke dag

Misschien denk je dat je je Marokkaanse dienblad alleen op hoogtijdagen moet gebruiken maar niets is minder waar. Gebruik het gewoon iedere dag. Waarom zou je een lelijk plastic blad gebruiken als het ook anders kan? Een voordeel van deze bladen is dat je ze gewoon op tafel kunt laten staan en niet weg hoeft te zetten zoals bij een plastic blad het geval is. Ook op een laag tafeltje of op de grond kan zo'n blad gerust in beeld blijven, sterker nog, het draagt alleen maar extra bij aan de sfeer.


Gebruik je dienblad op poten als planten-onderzetter

Ben je niet zo'n thee- of koffiedrinker? Gebruik je Arabische dienblad dan als decoratief element in je woonkamer of keuken! Je kunt er iets opzetten, bijvoorbeeld een plant. Als je er drie bij elkaar zet wordt het een mooi geheel.

To Top