Arabische interieur

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Arabische of Oosterse canvas schilderijen

  Ben je helemaal gek op alles wat met het Arabische te maken heeft of ken je iemand die wild is van het Oosten dan kan je in dit artikel misschien ideeën vinden voor wat een leuk cadeau zou kunnen zijn. Voor een verjaardag, voor jezelf of gewoon omdat het je leuk vindt passen in je interieur. Het is de bedoeling jou als lezer te informeren over verschillende stijlen. Elk land heeft zijn eigen stijl en genre en heeft zijn eigen liefhebbers.

  meer...
  0
 2. Creëer sfeer met Marokkaanse lampen

  Voor welke interieurstijl je ook kiest, verlichting en accessoires spelen een belangrijke rol in de uitstraling van je huis. Met een of meer Marokkaanse lampen creëer je meteen al een heel eigen sfeer. Voeg daar wat stijlvolle Marokkaanse woonaccessoires aan toe en je waant jezelf onmiddellijk in Arabische sferen!

  meer...
  0
 3. Oosterse lampen een ''Must'' voor elk interieur!

  Geef een vleugje magie aan je interieur door het gebruik van Oosterse lampen en verlichting. Met Oosterse lampen creëer je eigen sprookje in je woonkamer. Deze lampen zijn zelfs overdag een blikvanger door hun design en handwerk dat er aan vooraf gaat. Bij het vallen van de avond worden ze echt magisch door de lichtval van de lamp door de patronen.

  meer...
  0
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
To Top