Blog

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. De Marokkaanse stoofmaaltijd prachtig geserveerd

  Tajines zijn dikke aardewerken schalen met een hoge kegelvormige of bolvormige deksel. De meesten zijn voorzien van een glazuurlaag en sommigen zijn beschilderd. Als je in de steden van Marokko loopt, sta je versteld van de kleurenpracht van de vele Marokkaanse tajines bij elkaar. In Marokko is de tajine met zijn gelijknamige stoofgerecht razend populair. Ook in Nederland wint de Marokkaanse tajine aan populariteit.

  meer...
  0
 2. Arabische of Oosterse canvas schilderijen

  Ben je helemaal gek op alles wat met het Arabische te maken heeft of ken je iemand die wild is van het Oosten dan kan je in dit artikel misschien ideeën vinden voor wat een leuk cadeau zou kunnen zijn. Voor een verjaardag, voor jezelf of gewoon omdat het je leuk vindt passen in je interieur. Het is de bedoeling jou als lezer te informeren over verschillende stijlen. Elk land heeft zijn eigen stijl en genre en heeft zijn eigen liefhebbers.

  meer...
  0
 3. Creëer sfeer met Marokkaanse lampen

  Voor welke interieurstijl je ook kiest, verlichting en accessoires spelen een belangrijke rol in de uitstraling van je huis. Met een of meer Marokkaanse lampen creëer je meteen al een heel eigen sfeer. Voeg daar wat stijlvolle Marokkaanse woonaccessoires aan toe en je waant jezelf onmiddellijk in Arabische sferen!

  meer...
  0
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
To Top