Marokkaanse kaarsen & waxinehouders

Marokkaanse kaarsen & waxinehouders

Geurkaarsen en andere Oosterse kaarsen

Als je op zoek bent naar sfeer verhogende accessoires voor in je huis, denk dan eens aan Oosterse kaarsen. Dat kunnen Arabische kaarsen zijn die lekker ruiken geurkaarsen, waxinelichthouder, een tajine kaars of een prachtig vormgegeven geurige kaars. De keuze is groot en gevarieerd.

Asc

Producten 1-30 van 121

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 121

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Marokkaanse waxinelichthouders

Ook kun je overwegen een aantal Marokkaanse waxinelichthouders neer te zetten, voor een prachtig gedempt licht. Marokkaanse waxinelichthouders zijn er in verschillende kleuren. Ze zijn zelf ook van kaarsvet gemaakt en hebben een decoratief metalen raampje dat prachtige schaduwen geeft. Het lijken net kleine huisjes en geven daardoor een heel gezellig beeld. Vooral leuk als je er een heleboel neerzet, bij elkaar in een groep of juist verspreid over de ruimte. Wees wel voorzichtig met vuur als er kleine kinderen in de buurt zijn; zet ze dan liever op een hoge plek!


Kaarshouders en sfeerkaarsen voor elk interieur

Natuurlijk kun je kaarshouders en sfeerkaarsen neerzetten als je al een woning hebt die volgens de Marokkaanse lifestyle is ingericht, met Arabische woonaccessoires en een Oosterse inrichting. Maar in een strak design interieur kunnen deze kaarsen ook een geweldig sfeervolle touch geven, juist omdat het Oosterse uiterlijk een leuk contrast oplevert met de rest van het interieur. Wel is het leuk om dat contrast dan minstens nog één keer ergens te laten zien.


Oosterse inrichting met Arabische woonaccessoires

Met een neutrale basis en een aantal woonaccessoires, zoals Arabische kaarsen, poefs, schilderijen en dergelijke, creëer je al snel een mooie Oosterse atmosfeer. Zeker als je de kleuren mooi op elkaar afstemt. Kijk hiervoor in boeken en op websites met interieurs zoals die in de oriënt voorkomen en laat je inspireren! Gebruik gerust je creativiteit want je kunt met Marokkaanse interieurs prachtige combinaties maken met kleuren, meubelen en accessoires.


Marokkaanse lifestyle anno nu

Of je zelf nu wel of niet van Marokkaanse afkomst bent, je vertaalt de tradities naar het heden en kiest voor die elementen die jij mooi vindt. Wel wil je putten uit de rijke geschiedenis van de decoratiekunst van Noord Afrika. Zonder je afkomst te verloochenen kun je een prachtige mix maken van modern Westers en traditioneel Oosters. Laat je fantasie de vrije loop en begin met een paar geurkaarsen om alvast in de stemming te komen. Die kaarsen ruiken niet alleen heerlijk maar zien er ook prachtig uit.

To Top