Oosterse woonaccessoires

Oosterse woonaccessoires

Arabische woonaccessoires en Oosterse woondecoratie

Wie graag meer sfeer en gezelligheid wil en bovendien een uniek interieur gaat beslist zijn huis restylen na het zien van onze superleuke Arabische woonaccessoires. In de categorie Marokkaanse lifestyle producten van Safaary vind je stijlvolle Arabische hanglampen, serviesgoed, traditionele poefs en schilderijen.

Asc

Producten 1-30 van 829

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Asc

Producten 1-30 van 829

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Oosterse lampen zijn sfeermakers

Een Arabische hanglamp zorgt voor een sfeervolle verlichting in huis. Het bijzondere handwerk, design en de sprankelende kleuren die in de lampen zijn verwerkt zorgen voor een 1001-nacht gevoel. Zo'n oosterse lamp brengt gezelligheid en warmte met zich mee. Een vloerlamp geeft juist een trendy sfeerlicht met een oosters tintje. De lampen variëren in kleur, design en vorm. In elke ruimte zijn de vloerlampen daardoor te gebruiken. Zo krijgt je huis een eigentijdse Marokkaanse 'touch'. Combineer de lampen met de andere Marokkaanse lifestyle artikelen en maak zo het plaatje compleet.


Kaarshouders heb je nooit genoeg

Bij deze authentieke kaarshouders proef je het oude ambacht, handwerk dat voor een schitterend lichtspel zorgt. De Marokkaanse sfeer is kenmerkend voor deze woonaccessoires. Vooral de kleuren blauw, paars en groen komen in zo’n interieur vaak terug. Met een setje van kaarshouders creëer je een blikvanger op de salon- of eettafel of een sfeervol hoekje op een sidetable of een vrolijk gekleurde Marokkaanse poef.


Marokkaans aardewerk

Marokkaans aardewerk is een decoratieve aanvulling van ieder interieur. Daarnaast is het oosterse serviesgoed ook bijzonder praktisch. Een tajine is een aardewerken stoofpot uit Marokko. Het gelijknamige gerecht met groenten en vlees is vooral in Marokko erg populair. De schalen hebben een hoge kegelvormige deksel. Door in de tajine te koken valt de condens op het deksel en vloeit terug in de schaal.


Theeritueel met een Marokkaanse theepot

Marokko is ook bekend om de gezellige theerituelen. Een echte Marokkaanse theepot is daarbij onontbeerlijk. Met een tajine, een prachtig Marokkaanse dienblad, aardewerken kommen en een theepot is het sfeervol genieten in je eigen huis. Het Marokkaanse dienblad is niet alleen mooi als decoratie, maar is ook te gebruiken voor het presenteren van de thee. Ze zijn een echt eye-catcher.


Arabische schilderijen & Marokkaanse poefs

In de collectie van Marokkaanse lifestyle producten heeft Safaary ook fraaie Arabische schilderijen in verschillende maten en kleuren. Zo’n oosters ofwel Arabisch schilderij is een aanwinst voor iedere woonkamer. Hetzelfde geldt voor een traditionele Marokkaanse poef. Heerlijk om in huis te hebben als voetenbankje of extra zitplaats

To Top