Verlichting

Verlichting

Oosterse lampen geven sfeer aan elke interieur

Wegdromen van een Oosters interieur en denken dat je weer op vakantie bent of om een extra, warm thuisgevoel te creëren. Breng de Oosterse magie in je woonkamer door het gebruik van verschillende Oosterse lampen en Marokkaanse Lantaarns die zo uit een sprookje van 1001 nacht komen. Hieronder vind je een overzicht van de verlichting die voor een Oosters tintje zorgen in je huiskamer.


Lees meer over verlichting:

Welk type: | Oosterse lampen | Arabische lampen | Marokkaanse lampen | Egyptische lampen |

Desc

Producten 1-30 van 183

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-30 van 183

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Combineer Oosterse lampen in elke wooninterieur

Oosterse lampen geven meer sfeer aan je interieur en geven je een magisch gevoel. Meer en meer zien we deze sfeervolle verlichting in verschillende interieurs hun intrede maken. Deze lampen zijn ook helemaal mee met de tijd en geven een moderne touche aan je sfeerinrichting. Alle lampen zijn handgemaakt door ambachtslieden die deze job als een ware kunst beoefenen.


Drie soorten Oosterse lampen:

Er zijn een varianten in deze lampen namelijk de Oosterse hanglampen, de Oosterse tafellampen en oosterse lantaarn.


Oosterse hanglampen

Oosterse hanglampen zijn lampen die je aan het plafond hangt of eventueel aan een muur kan hangen. Deze handgemaakte hanglampen geven je interieur net dat tintje magie waar je naar zoekt. Elke lamp is anders gemaakt en uniek. Je zal haast geen twee dezelfde lampen vinden omdat ze zo verfijnd gemaakt zijn. Er zijn lampen in onder andere zilverkleur, zwart met gouden binnenkant, wit of nikkel met goudkleur langs de binnenkant. Je kan verschillende lampen bekijken in onze webshop.


Oosterse tafellampen

Oosterse tafellampen zijn lampen die voor extra sfeer en verlichting zorgen aan tafel. Ook met tafellampen kan je een bepaalde sfeer creëren in je woning. Bepaal zelf waar je deze mysterieuze verlichting kan plaatsen om een Oosters gevoel weer te geven. Deze tafellampen zijn ook in verschillende stijlen en vormen beschikbaar. Allemaal gemaakt met de hand en dus uniek. Je zal geen exact twee dezelfde lampen zien in onze webshop.


Oosterse lantaarn

Een oosterse lantaarn geeft warmte en gezelligheid aan je interieur. Je creëert een intiem gevoel door het gebruik van kaarsen in deze lantaarns. Deze handgemaakte modellen zijn ook beschikbaar in allerlei vormen en soorten in onze webshop.


De typische modellen Oosterse verlichting uit o.a Marokko, Egypte en India:


Marokkaanse lampen

Breng Marokko naar je thuis met Marokkaanse lampen en geniet van het zachte licht die een rustige sfeer en optimale gezelligheid teweeg brengen. Deze verlichting is o.a. verkrijgbaar in koperkleur en handgemaakt. De Marokkaanse trend ziet men meer en meer terugkomen in de moderne interieurs.


Marokkaanse lantaarn

Een Marokkaanse lantaarn heeft een typisch koperen uitstraling. De lantaarn zelf is langs de binnenkant en buitenkant bedekt met een koperkleur. Mooi gedempt licht door het gebruik van kaarsen in deze lantaarns. Ook in andere verschillende modellen en afmetingen beschikbaar.


Arabische lampen

Arabische lampen behouden hun kleur. Deze lampen zijn o.a. gemaakt met een zwarte buitenkant en een goudkleurige binnenkant. De combinatie zwart goud geeft de Arabische donkeren nachten weer en met als belofte een gouden ochtend.


Arabische hanglampen

Deze handgemaakte unieke, Arabische hanglampen vind je ook terug in verschillende vormen en modellen. Arabische hanglampen, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, o.a. wit, zwart koperkleur of zilver! Kies zelf voor welke sfeer je wenst te creëren in je interieur en zoek in onze webshop het bijpassende model.


Egyptische lamp

Typisch aan de Egyptische lampen zijn de kleuren die zowel langs de binnenkant als de buitenkant aanwezig zijn. Door de uitstraling zijn deze lampen elegant en uniek. Deze geven vooral een natuurlijke en stijlvolle verlichting weer.


Egyptische hanglampen

Egyptische hanglampen zijn over het algemeen in de witte kleur gemaakt. Zowel de binnen als buitenkant zijn wit en geven zo een natuurlijkere verlichting in huis. Unieke stukken die telkens in verschillende modellen aanwezig zijn op onze site.


Typisch Oosters is de filigrain lamp

Een filigrain lamp is een lamp met verschillende gaatjespatronen. Deze gaatjes lampen zijn uniek en handgemaakt. Door de kleine gaatjes zie je dan de verlichting en creëer je een unieke lichtinval en lichtverspreiding door je interieur. Ook verschillende modellen Filigrain lampen te vinden in onze online winkel. Neem gerust een kijkje naar onze filigrain lampen.

To Top