Oosterse lampen de magie voor elke interieur

Oosterse lampen geven een aparte sfeer. Je kunt ze eigenlijk niet vergelijken met een andere lamp, bijvoorbeeld de moderne, strakke lampen, klassieke modellen en/of de designlampen. Echter zijn Oosterse lampen zeer goed te combineren in vele interieurs. Deze verlichting is speciaal gemaakt om jouw interieur dat extra beleving te geven. Lampen met een Oosters aanzien, hebben zoveel meer mogelijkheden dan een typisch moderne of klassieke look. Oosterse lampen geven je interieur een dromerig uiterlijk en kan binnenshuis overal worden toegepast.


Oosterse hanglampen

De Oosterse hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en modellen. Wat te denken van druppelvormig hanglamp. Door het nikkelmateriaal en o.a. het goud-kleurig uiterlijk, zijn de vormen van deze Oosterse hanglampen uitermate geschikt voor een modern strak interieur. Ook de zilverkleurige hanglamp in druppelvorm, zullen deze met twee exemplaren boven de eettafel geweldig ogen. Een echte eye-catcher in je moderne interieur. Door het gebruik van deze hanglampen krijg je een geheel andere look in je woonstijl.


Oosterse wandlamp

Wandlampen zijn niet alleen maar mooi aan de muur, maar creëren ook beleving. In de woonkamer zorgen ze voor prettig verlichte hoekjes. In een gang of in een hal kun je deze wandlampjes de hele avond laten branden. Gasten die door jouw gang lopen zullen zich wanen in een sprookje. Het is prettig dat er steeds een mooi licht brand. Een mooie wandlamp die in de avond brand wanneer je bezoek krijgt, geeft een warm welkom aan de gasten. Vooral de Oosterse wandlamp heeft een mooi warm schijnsel, wat bij binnenkomst extra sfeer geeft.Oosterse lantaarn

Een Oosterse lantaarn behoort echt tot de sfeerverlichting en kan zowel binnen als buitenshuis worden gebruikt. Gezellig om op lange zomeravonden sfeervol met een aantal van deze lantaarns in de tuin door te brengen. Maar ook binnenshuis zijn sfeerlichtjes in elk interieur welkom. Een Oosterse lantaarn kan goed worden gecombineerd met een landelijke stijl. Dit sfeerlicht kan worden neergezet maar ook worden opgehangen. Een zeven chakra lamp is een bijzondere lamp uit het Oosten. De lamp geeft de zeven beroemde kleuren weer en brengt tevens een weldadige rust in de ruimte waar deze wordt geplaatst.


Oosterse plafondlamp

Een plafondlamp, ook wel plafonnière genoemd, zit direct of met een korte draad dicht tegen de zoldering. Een plafondlamp wordt gebruikt om even een goed, direct licht te hebben, tijdens bepaalde werkzaamheden. Toch kan een plafondlamp ook gebruikt worden om een ruimte met een zacht schijnsel te verlichten. De Oosterse plafondlamp kan hier prima voor worden gebruikt en met een dimmer is de juiste sfeer snel gecreëerd. Vooral in de slaapkamer kan een Oosterse plafondlamp goede diensten bewijzen. Het sprookjesachtige schijnsel geeft een prachtig effect waar je met dromerige ogen nog even naar kunt kijken voor je gaat slapen.


Oosterse vloerlamp

De Oosterse vloerlamp is eigenlijk hetzelfde als een Oosterse staande lamp. Deze lampen laten een aparte vormgeving zien. De hoge staande lamp heeft prachtige kleuren en zal in een design interieur zeker tot zijn recht komen. De sfeer van een Oosterse staande lamp geeft heerlijk zacht licht dat prettig schijnt op de muren. Heb je een strak zwart-wit interieur, dan is een vloer- of staande lamp een goede keus. Zo'n inrichting heeft genoeg aan een paar accessoires. Het toepassen van een kleurig exemplaar zal de aandacht trekken.


Oosterse tafellampen

Alle Oosterse tafellampen zijn met de hand gemaakt en hebben door hun vormgeving een echt Oosters uiterlijk. Traditionele vakmensen in het verre Oosten maken deze lampen door er met de hand gaatjes in te maken. De Filigrain lampen nemen toe in populariteit en zijn als tafellamp een waardevolle aanvulling in je interieur. In een klassiek interieur zal de filigrain lamp uitgevoerd in koper, goed tot zijn recht komen. Elk land wat filigrain lampen produceert, doet dit op zijn eigen manier. De Marokkaanse wijze laat de wat grovere, hoekige gaatjes zien, terwijl in Egypte een fijn netwerk van gaatjes wordt gemaakt. Achter elke lamp uit het Oosten die met de hand is gemaakt, zit een wereld aan techniek. Zorg wanneer je een lamp bijvoorbeeld uit onze webshop aanschaft dat deze, de blikvanger van je interieur is. Creëer een goede plek zodat de lamp goed tot zijn recht komt.


To Top