Marokkaanse lampen geven een betoverende sfeer weer

Ken je het verhaal van Aladin of de sprookjes van 1001 nacht? Hou je van de typische Oosterse sfeer in je interieur? Wens je thuis te komen na een drukke werkdag in een mooie sfeerverlichting en een oase van rust? Marokkaanse lampen kunnen je helpen deze magische betovering te creëren in je huiskamer of slaapkamer. Ze geven dankzij hun vele patronen waardoor het licht schijnt een stukje van de Oosterse wereld weer.


Soorten Marokkaanse lampen:


Marokkaanse hanglamp:

Voor sfeervolle verlichting in de woonkamer, garderobe of slaapkamer kan je een Marokkaanse hanglamp gebruiken. Dankzij de patronen waardoor het licht schijnt, wordt de felheid van de verlichting afgezwakt zodat er een oase van rust tot stand komt. Deze lampen zijn ook in allerlei vormen en patronen beschikbaar zodat je wel een lamp vindt die bij jou past. Deze lamp bestaat uit allerlei kleuren maar een typische Marokkaanse kleur is de koperkleur, zowel langs de binnen en buitenkant. De koperkleur geeft een authentieke look weer die je ook terugvindt in de kleine verlichte straatjes van Marokko.


Marokkaanse wandlampen:

Marokkaanse wandlampen zorgen door hun design voor kleine wonderen in de gang. Deze lamp wordt aan de muur vastgezet voor een gezellige sfeer te maken als je door je gang loopt.


Marokkaanse lantaarn:

De Marokkaanse lantaarn bestaat in allerlei vormen en uitvoeringen. Deze mini lantaarns brengen extra sfeer door de kaarsjes die je kan doen branden. Wil je liever een lantaarn met een lampje? Er zijn ook modellen verkrijgbaar waar je gewoon een lampje in kan draaien.Marokkaanse plafondlamp:

De Marokkaanse plafondlamp wordt aan het plafond vastgezet. Dit is ongeveer hetzelfde principe als wat men doet met de Marokkaanse wandlampen die aan de muur worden gehangen. Ideaal voor slaapkamers als het plafond niet al te hoog is.


Marokkaanse tafellampen:

Sfeerverlichting bestaat al eeuwen lang, maar wordt nu steeds populairder in elk interieur. Marokkaanse tafellampen brengen deze mystiek naar boven en zorgen ervoor dat je volledig relaxt bent. Deze lampen kunnen bijna overal bijgeplaatst worden. Zo kan je ze op een tafel naast je zithoek plaatsen om gedimde verlichting te hebben als je met de familie samen zit. Heerlijk samen gezellig genieten van het licht.


Marokkaanse vloerlamp:

De Marokkaanse vloerlamp is perfect combineerbaar met alle vormen van interieurs. Zowel in een klassiek of modern interieur kan deze lamp perfect tot zijn recht komen. Het is niet enkel ’s nachts dat deze lamp betoverd is maar ook overdag blijkt dit een prachtig, handgemaakt werk en is het mooi om naar te kijken.


Marokkaanse staande lamp:

Een Marokkaanse staande lamp zorgt voor een blikvanger in je woonkamer. Niet alleen de verlichting is mooi en sprookjesachtig. Ook de lamp zelf is een streling voor ieders oog. Bijna elke lamp geeft een ander patroon van verlichting weer. Je raakt er niet op uitgekeken hoe dit patroon telkens kan veranderen. Sommige staande lampen hebben ook een dimmer om het licht naar eigen keuze te dimmen. Zeker een koperkleurig exemplaar geeft indruk aan je woonkamer.


filigrain lampen:

Dit prachtig stukje handwerk is zo uniek en speciaal door de vele kleine gaatjes waardoor het licht wordt weergegeven. Filigrain lampen zijn uniek omdat elke lamp wel een kunstwerkje is door diegene die ze gemaakt heeft. Deze sprookjeslamp is een perfect geschenk voor een woonkamer, ontvangstruimte of kinderslaapkamer. De verlichting vormt steeds een ander patroon waardoor kinderen rustig en slaperig worden.


Meer verlichting:

Nieuwsgierig geworden van deze sprookjesachtige sfeerverlichting. Kijk gerust even rond in onze webwinkel om je een idee te geven hoe prachtig deze lampen wel zijn. Elk van deze lampen is met de handgemaakt en daarmee haal je steeds een uniek stuk in huis. Heb je graag meer informatie over deze verlichting, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je helpen als je nog verdere vragen of bedenkingen over deze Oosterse verlichting hebt.

To Top