Arabische lampen de magie van het verre Oosten

Wil je de magie van het Oosten ontdekken? Wens je een overheerlijk vakantiegevoel in huis te halen? Waarom dan geen Arabische lampen gebruiken. Deze lampen passen in elk interieur. Ze zorgen voor een sfeervolle verlichting en geven een instant- vakantiegevoel aan. Arabische lampen brengen de oosterse sfeer en magie in je woonkamer. Deze lampen worden onder andere gekenmerkt door de zwarte buitenzijde en de heldere gouden binnenzijde. Het verhaal van deze tweekleurige lamp is dat er na donkere nachten weer heldere zonneschijn is.


Arabische hanglamp

De Arabische hanglamp is ook uniek in zijn soort. Er zijn geen twee dezelfde omdat deze handgemaakt zijn en elk detail is steeds anders. De Arabische hanglamp is uitstekend om verlichting te geven maar creëert ook sfeer en magie die door de patronen van de lamp schijnen. Ook weer ideaal om te plaatsen in een woonkamer, garderobe, of slaapkamer.


Arabische wandlampen

Arabische wandlampen zorgen voor een subtiele verlichting langs de wand of muur waar je deze geplaatst hebt. Het licht wordt in verschillende patronen naar buiten geduwd. Een mooie vorm van indirecte verlichting en de creatie van warmte en gezelligheid in je woonruimte.


Arabische lantaarns

Het gebruik van Arabische lantaarns om een intieme sfeerverlichting weer te geven. In de lantaarns kunnen kaarsjes gebrand worden waardoor het licht tot een minimum wordt herleid. Er zijn ook lantaarns waar je alleen een lampje in hoeft te draaien. De Arabische lantaarn is perfect geschikt om aanvullend sfeer te realiseren in je woonkamer.Arabische plafondlamp

Een Arabische plafondlamp heeft een beetje hetzelfde principe als de wandlamp. Maar deze hangt vast aan het plafond in plaats van op de muur. Ideaal als verlichting te gebruiken in slaapkamers waar een hanglamp geen uitkomst biedt.


Arabische tafellamp

Een Arabische tafellamp kan je het beste op je salontafel plaatsen als blikvanger voor indirecte sfeerverlichting om een Oosters tafereel te maken. Deze lampen zijn ook uniek en handgemaakt. Je vindt geen twee dezelfde en het zijn echte kunstwerkjes als je de patronen bekijkt die er in verwerkt zijn. Deze lamp past uitstekend bij je salon of de huiskamer waar iedereen gezellig samen zit.


Arabische vloerlampen

Een warme Arabische sfeer maken door gebruik van Arabische vloerlampen. Handig aan een vloerlamp is bijvoorbeeld de klikker die je met je voet kan aan en uitzetten. De lampen passen het best in een neutraal interieur waar gezelligheid boven alles gaat. Afhankelijk van je interieur kan je natuurlijk ook de vloerlamp uitkiezen. Ze bestaan ook in heldere witte kleuren zoals de Marokkaanse vloerlampen die specifiek beter passen in een modern interieur of een moderne huiskamer.


Arabische staande lampen

Arabische staande lampen worden gebruikt om een hoekje specifiek te verlichten of om aandacht te trekken naar een bepaalde plaats.Deze staande lampen kan je heel eenvoudig verzetten of verplaatsen naargelang de sfeer je in je interieur wenst te creëren. Staande lampen dienen meestal als blikvanger in de living of woonkamer. Zoals er veel Arabische patronen zijn verwerkt in deze Arabische verlichting, zo heb je ook ontelbare uitvoeringen van staande lampen met een Oosters tintje.


Filigrain lampen:

Deze lampen zijn heel speciaal handgemaakt en uniek. Het licht wordt verspreid door ontelbare kleine gaatjes in de lamp waardoor er zelfs patronen ontstaan. Filigrain lampen zijn ideaal om een zachte verlichting in een woonkamer te creëren.


Meer weten over Arabische lampen en hun sfeervolle verlichting? Welke soort Arabische verlichting je ook kiest. Elke lamp vertelt zijn eigen en uniek verhaal. Neem gerust een kijkje in onze online shop waar je de verschillende types van Arabische verlichting kan terugvinden.


Nog vragen over deze verlichting? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice we helpen je graag verder.
To Top