Poefen

Poefen

Arabische en Oosterse poefs

Wat is gezelliger dan met een Marokkaanse poef aanschuiven bij de open haard? Nog gezelliger is het natuurlijk als je dat samen met iemand kunt doen, die ook op zo'n leuke poef zit. Dat is goed mogelijk te maken met de Arabische of Oosterse poefs van Safaary. Wij leveren poefs uit Marokko, gemaakt van het beste leer en met de hand bewerkt maar ook leuke zit-elementjes gemaakt van riet. Leren poefs en Houten krukken.

Desc

Producten 1-30 van 36

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-30 van 36

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Zet een paar Marokkaanse poefs neer

Omdat alleen maar alleen is kun je beter twee poefs kopen in plaats van één enkele. Het staat leuk en het is gezellig om een paar Oosterse poefs te hebben als extra zitplaatsen. Dit soort oriëntaalse elementen in je woonkamer is weer helemaal in. Vooral is het leuk om de poefs te combineren met moderne strakke meubelen. Het contrast werkt heel stijlvol en voorkomt dat het te rommelig wordt.


Arabische woonaccessoires: méér dan Oosterse- en rieten poefs

Arabische woonaccessoires zijn helemaal in en geven geweldig veel sfeer in huis. Behalve voor een Marokkaanse poef of decoratieve houten krukken kun je bij Safaary voor nog veel meer leuke accessoires, decoratie en meubelen terecht. Neem eens een kijkje en kies uit de vele sfeervolle items die wij hebben verzameld om uw woning nog gezelliger en warmer te maken. Dwaal maar eens rustig rond in de webwinkel en kijk wat we allemaal te bieden hebben.


Het sprookje van 1000 en 1 nacht dankzij Arabische woonaccessoires

Met de poefs en andere Arabische decoratie van Safaary breng je het sprookje van 1000 en 1 nacht naar Nederland. De geromantiseerde versie natuurlijk, want het blijft een sprookje. Met onze poefs in de woonkamer maak je alvast een beginnetje en wie weet volgen er snel nog meer prachtige Marokkaanse elementen in je huis. Voel je thuis in de een wereld voor geuren en kleuren of combineer die oosterse romantiek met een stukje Hollandse nuchterheid.


Bestel gemakkelijk online Oosterse woonaccessoires

Natuurlijk kun je bij ons gemakkelijk je woonaccessoires online bestellen en wordt je bestelling snel thuis bezorgd. Of het nu gaat om poefs, schilderijen of een lamp of misschien een leuk cadeautje voor iemand, je kunt ervan op aan dat wij zorgen dat het snel en probleemloos bij jou in huis terecht komt. Het enige wat jij hoeft te doen is kijken en kiezen!


To Top