0

Geef een vleugje magie aan je interieur door het gebruik van Oosterse lampen en verlichting. Met Oosterse lampen creëer je eigen sprookje in je woonkamer. Deze lampen zijn zelfs overdag een blikvanger door hun design en handwerk dat er aan vooraf gaat. Bij het vallen van de avond worden ze echt magisch door de lichtval van de lamp door de patronen.

Oosterse hanglamp als eyecatcher

Een Oosterse hanglamp kan in principe in elke kamer van je huis omhoog gehangen worden. Maar de beste en mooiste plaats voor deze lamp is natuurlijk de slaapkamer, waar je kan wegdromen in een echt sprookjestafereel. Het lichteffect is spectaculair doorheen de honderden kleine gaatjes. Deze hanglampen zijn een must voor je rust.

Oosterse lamp voor dat sprookjesachtig gevoel

De Oosterse lamp wordt ook nog sprookjeslamp genoemd. Overal waar je ze plaatst heeft de lamp een ander effect. Als je kiest voor een typische koperkleurige lamp, weet dan dat je een oriëntaalse sfeer weergeeft die je doet wegdromen. Onmiddellijk krijg je een vakantiegevoel over je heen en waan je je ergens waar niks moet en alles op het gemak kan.

Oosterse wandlamp

Oosterse wandlampen zijn handgemaakte bolle lampen met een gaatjespatroon. Door de lichtval die deze lamp creëert krijgt je woning een mystieke sfeer zoals in de sprookjes van 1001 nacht. Wil je van deze lamp een echte blikvanger maken? De beste plaats om deze te hangen is in je hal. Bij bezoekers valt deze lamp onmiddellijk op als een ware eyecatcher en geeft onmiddellijk de magische sfeer weer van een Oosterse zonsondergang.

Oosterse lampen

Oosters woonaccessoires geeft kleur en warmte aan je interieur

Nu je de betoverende magie van de Oosterse verlichting kent, kan je ook wat kleur toevoegen aan je interieur. Kies voor de typische warme kleuren zoals goudkleurig, oranje of paars. Deze kleuren geven warmte en stralen gezelligheid uit. Door andere Oosterse woonaccessoires toe te voegen aan je interieur komt deze Oosterse verlichting nog veel beter uit. Deze woonaccessoires en verlichting passen zowel in een modern interieur als een klassiek interieur. Alles hangt af van de kleur waarin je wil verder gaan. Hou je eerder van helder wit dan kan je beter Oosterse zilverkleurige lampen plaatsen en accessoires zoals een zilveren schaal of dienblad op je eettafel. Hou je eerder van niet zo heldere, felle kleuren kies dan voor de lampen met zwarte buitenkant en goudkleurige binnenkant. Deze lampen zijn gematigder en geven een minder fel licht weer. Zet hier en daar wat Oosters aardewerk neer om de oriëntaalse sfeer volledig te creëren.


Oosters woonaccessoires en verlichting; ideeën en hoe combineren?

Op onze webshop vind je tal van ideeën om van je interieur een oase van rust te maken met een Oosters tintje magie zoals in sommige sprookjes. Neem zeker ook een kijkje bij onze accessoires waar je veel ideeën kan sprokkelen om dat Oosters gevoel weer te geven in je woonkamer. Of neem een kijkje bij onze prachtige schilderijen die je ook doen wegdromen naar verre landen.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Je email wordt niet gepubliceerd.