0

Arabische lampen voor oosterse sfeer

Breng contrast, kleur en sfeer aan in jouw interieur. Waan je in oosterse sferen met de prachtige Arabische hanglampen en andere oosterse woonaccessoires van Safaary. Laat je inspireren door deze prachtige Arabische woonaccessoires zoals prachtig aardewerk en potterie, Marokkaanse Tajines en Arabische kaarsen plus houders. Tover je woonruimte volledig om, of geef je interieur een subtiel Arabisch tintje.

Creëer een sprookjesachtige wereld met Arabische woonaccessoires

Enkele typisch Arabische elementen en oosterse woonaccessoires kunnen al volstaan om je interieur een heerlijke sfeer te geven. Je hoeft dan ook niet meteen je hele woning te herinrichten om deze heerlijke Arabische sfeer in huis te halen. Safaary heeft een breed assortiment aan oosterse lampen en andere Arabische woonaccessoires. Zo zijn er verschillende, ambachtelijk met de hand gemaakte, Marokkaanse poefen en krukken verkrijgbaar in de webshop. Prachtige eye-catchers die in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zet er enkele bij elkaar en creëer een prachtig kleurenpalet! Een prachtige tajine mag natuurlijk ook niet ontbreken in een Arabisch getinte inrichting. Een streling voor het oog en misschien wel het meest typerende Arabische voorwerp. Oosterse lampen zijn ook onmisbaar voor dé Arabische sfeer.

Arabische lampen of oosterse hanglamp geeft een betoverende sfeer

Arabische hanglampen zijn ware blikvangers. Wat deze oosterse lampen zo uniek maken zijn de honderden gaatjes en figuurtjes verdeeld over de gehele lamp. De lichtspreiding geeft hierdoor een betoverend effect en je waant je meteen in een sprookjesachtige wereld. Wanneer je het licht aanzet geeft het een heus Arabische sfeer in het interieur en maak je het extra gezellig. Arabische lampen zijn verkrijgbaar als lantaarn, tafellamp en hanglamp. Deze Egyptische lampen zijn allen handgemaakt en gedecoreerd tot in het kleinste detail. De verfijnde vormen en de kleuren van deze mozaïek lampen geven elke lamp haar eigen unieke karakter en sfeer. De techniek achter deze lampen bestaat al vele eeuwen en is telkens generatie op generatie doorgegeven.

Een Arabische lamp past in elk interieur

Men denkt altijd dat een oosterse hanglamp alleen maar in een Arabisch interieur past. Het tegendeel is waar! Durf verschillende stijlen te combineren en dit met een subtiel oosters tintje. Wedden dat het werkt?

Oosterse interieur

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Je email wordt niet gepubliceerd.