0

Op zoek naar wat meer pit in je interieur? Iets wat net even anders is maar een leuke verrassende twist geeft? Kies dan voor Arabische woonaccessoires! De warme uitstraling van bijvoorbeeld Arabische schilderijen zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Benieuwd naar hoe je Arabische woonaccessoires toe kunt passen in je eigen interieur? Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je uitgewerkt.

Arabische lampen in de hal

De plek waar je binnenkomt zegt al veel over de liefde die mensen voor hun huis hebben. Geef deze ruimte een leuke twist door er een mooie Arabische lamp op te hangen. Deze geeft een mooi lichtpatroon op het plafond en de muren. Zo tover je een simpele ruimte om in een fijne plek om binnen te komen.

Arabische Hanglampen

Warmte in de woonkamer met Arabische lampen

Gezelligheid is belangrijk in de woonkamer. Het moet een plek zijn waar je je thuis voelt en warmte uitstraalt. Hiervoor is een Arabisch schilderij perfect! Een mooi schilderij boven de bank doet de hele ruimte opleven en geeft meteen een mystiek en warm gevoel. Dit past perfect bij zowel een leren bank als een stoffen bank. Bij een provinciaals interieur past bijvoorbeeld perfect een schilderij met een poort. Bij een strak interieur is het misschien leuk om een kleurdetail aan te brengen met een canvas schilderij met kamelen. Er is veel keuze in Arabische schilderijen dus zeker een optie die binnen je interieur past.

Marokkaanse Schilderij Poort Roze

Arabische hanglamp boven de eetkamertafel

Gezellig tafelen aan de eetkamertafel doe je met fijn sfeerlicht. Het geeft een mooi detail als je verschillende hanglampen met elkaar combineert. Een combinatie van verschillende Arabische hanglampen geeft door de kleine gaatjes in de lamp een mooi patroon in de ruimte. Veel meer heb je niet nodig om je ruimte op te vrolijken en gezellig te maken. De Arabische hanglamp past bij zowel een landelijke stijl als strak industrieel.

Mystieke en geheime slaapkamer

De slaapkamer is een speciale plek in het huis. Vol romantiek en geheimen. Het interieur in de kamer verdient dus ook wel wat liefde. Zonder meteen alles om te gooien kan een mooie koperen Arabische tafellamp op je nachtkastje al voor een mooi effect zorgen. Tevens geeft het milder licht wat weer fijn is voor het slapen gaan. Laat die romantiek maar komen!

Arabische invloeden passen binnen elk interieur

Hopelijk geven bovenstaande tips je een aantal ideeën voor hoe je Arabische lampen en woonaccessoires kunt toevoegen in je huis. Door de vormgeving van de lampen en de verschillende materialen die erbij gebruikt zijn is en een type die binnen elk interieur past. Van happy chic tot retro tot een strak industrieel interieur; een Arabische lamp geeft een leuke speelse twist! Elke ruimte kan worden opgefleurd en huiselijk gemaakt worden door er een oosters tintje aan te geven. Daarnaast zijn er vele kleurcombinaties mogelijk, wat dacht je bijvoorbeeld van een turquoise of zwart gouden Arabische tafellamp? Er zijn ontelbaar veel opties en zeker een die bij jou interieur past!

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Je email wordt niet gepubliceerd.